Zelios studio

our reviews

Відгуки наших клієнтів

Довго шукала веб агенцію, яка би змогла реалізувати мої задачі та збільшити впізнаваність закладу, прочитваши відгуки про цю студію - вирішила співпрацювати із ними, роботою задоволена. Всі правки які були запропоновані мною - були внесені, на даний момент займаються просуванням сайту. Велике дякую команді Zelios.

Фітнес клуб Fitonyashka
04.02.2020

Дякую хлопцям із студії Zelios за розробку сучасного та функціонального інтернет магазину. Роботою дуже задоволена і я і керівництво. Думаю і надалі будемо співпрацювати із ними. Рекомендую як професіоналів своєї справи!

Mebel Modi
02.02.2020

Дякую команді Zelios за розробку сайту для тренажерного залу, а також за його просування та популяризацію. Зробили все якісно, швидко та з врахуванням усіх наших побажань. Роботою задоволений, рекомендую!

Тренажерний зал Plastylin
15.01.2020

Хочемо залишити позитивний відгук про цю агенцію. Вони зробили для нас сайт. Хлопці зробили досить швидко, по усіх наших побажаннях. Нам все сподобалось, тому ми їх рекомендуємо.

Приватна Проктологія
18.12.2019

Спасибо ребятам из студии Zelios за прекрасно выполненную работу. Работа была выполнена примерно за месяц, ребята придерживались всех пожеланий и поставленных задач. Результатом доволен, при необходимости буду обращаться к ним снова. Рекомендую Zelios !!!

Sneakers Store
04.02.2018

По рекомендаціям від своєї дочки звернувся у цю веб-студію, ця команда відреагувала дуже швидко на мою задачу і приблизно через 3-4 дні скинула макети декількох сторінок. Загалом зробили все сучасно, зручно та за приємну ціну. Дякую, процвітання Вам!

Клініка Здоровя
02.02.2018

Дякую команді Zelios за професійну розробку сайту) ідеальне співвідношення ціни та якості) всім рекомендую!)

Палярня кави Чехович
01.07.2018

Якщо ви шукаєте професійного експерта в галузі 2д та 3д графіки, не дивіться далі, ніж Zelios Studio. Не тільки мають творче натхнення, але й із захопленням працюють. Команда точно розуміє кінцеву мету проекту і завжди НАДІЙНІ.

EnglishDom
02.10.2019

Вдячний команді Zelios за чудову створену роботу. Радий що звернувся до них і ні разу не пожалів. Хлопці знають свою роботу і зробили для мене відмінне відео. Якщо портрібний якісний експлейнер, то рекомендую звертатись до цієї агенції!

Vkursi Zemli
16.06.2020

Спочатку квітня почали співпрацювати з агенцією Zelios. Співпрацею з ними задоволені. Звертались до них за послугою по створені експлейнера для нашого ПЗ. Команда Zelios зробили все професійно і з моєї точки зору за вельми скромний гонорар. Кінцевим результатом та процесом самої роботи задоволений, тому можу рекомендувати їх як надійного та відповідального партнера!

Smart Farming
Ми зробили:
01.06.2020

True professional and extremely talented in their line of work. I look forward to doing business with Zelios studio in the future.

Cannabis
Ми зробили:
08.06.2020
переверніть пристрій